Brainboost ZERO

Brainboost ZERO

VIWA Brainboost a szellemi frissesség megőrzéséért! Energia- és szénsavmentes mangó-lime-licsi ízű üdítőital steviával, Ginkgo Bilobával, zöld tea kivonattal és vitaminokkal.

øGinkgo Biloba (90 mg):  javíthatja a memóriát és az agy működést, jó hatással lehet depresszió, szorongás és migrén ellen. Hatására az agy több tápanyagot és oxigént képes felvenni, és  pozitív hatással van a szédülésre, fülzúgásra, hallásromlásra is.

øZöld tea (90 mg): A zöld tea tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal. Rendszeres fogyasztása az egész szervezetre jótékonyan hat. A benne található koffein jó hatással van a hangulatunkra, élénkíti a memóriát és az agyi funkciókat, valamint éberebbé tesz.

øC-vitamin: antioxidáns, képes meg­védeni a szervezetet a szabadgyökök ki­alakulásától, az immunrendszerünket is kordában tartja, sőt még a fertőzések ellen is véd minket! – 120% NRV

øB-vitamin komplex: részt vesz a szervezet energiatermelésében, segíti a megfelelő agyműködést, biztosítja az egészséges emésztőrendszer működését. Szerepe van az idegek, bőr, haj, szem, és máj egészséges működésében, és hasznos lehet a szorongás és depresszió enyhítésében. – 120% NRV

Csak 6 kcal / palack!

 

TÁPÉRTÉK 100 ml TERMÉKBEN
Energia: 6 kJ / (1 kcal)
Zsír 0,01 g
amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 0,2 g
amelyből cukrok 0,2 g
Rost 0,03 g
Fehérje 0,01 g
<0,01 g

Vitaminok// NRV%

C (L-Ascorbic acid) // 16 mg // 20%

B3 (Niacin) // 3,2 mg // 20%

B6 (Pyridoxine) // 0,28 mg // 20%

B7 (Biotin) // 10 μg // 20%

B12 (Cyanocobalamin) // 0.5 μg // 20%