VITALITY

VITALITY

A VIWA vitality biztosítja az egész napon át tartó lendületet. Csökkentett energiatartalmú, vörös áfonya ízű szénsavmentes üdítőital, fruktózzal, steviával, 60 mg guaranából származó, lassan felszívódó koffeinnel és vitaminokkal.

øKoffein: Hatásának köszönhetően csökkentheti a fáradtságot, támogathatja a mentális működési folyamatokat,  valamint segítheti a rövid távú memóriát és felgyorsíthatja a reakcióidőt.

øGuarana: Természetes koffeintartalmának köszönhetően csökkentheti a fáradtságot, növelheti az energiaszintet, valamint segítheti a tanulási folyamatokat. Antioxidánsokkal is büszkélkedhet, és hatással lehet az ideális testsúly fenntartására, a fájdalomcsillapításra és az egészségesebb bőr megőrzésére is.

øB-vitamin komplex: részt vesz a szervezet energiatermelésében, segíti a megfelelő agyműködést, biztosítja az egészséges emésztőrendszer működését. Szerepe van az idegek, bőr, haj, szem, és máj egészséges működésében, és hasznos lehet a szorongás és depresszió enyhítésében. – 120% NRV

Csak 48 kcal / palack!

 

 

 TÁPÉRTÉK 100 ml TERMÉKBEN
Energia: 33 kJ / (8 kcal)
Zsír 0 g
amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 1,8 g
amelyből cukrok 1,8 g
Rost 0 g
Fehérje 0,02 g
<0,01 g

Vitaminok// NRV%

B6 (Pyridoxine) // 0,28 mg // 20%

B1 (Thiamine) // 0,22 mg // 20%

B7 (Biotin) // 10 μg // 20%

B12 (Cyanocobalamin) // 0.5 μg // 20%

Természetes guaranából származó koffein: 10 mg