Rólunk

Európa egyik vezető vitaminvíz márkájaként új célt tűztünk ki magunk elé a 2023-as évre: szerettük volna a méltán népszerű ICE TEA termékkategóriát egy magasabb szintre emelni, többet nyújtani az átlagnál…és így születtek meg a Viwa Vitaminteák, amelyek elnyerték az év innovációja díjat is az Inno d’Or versenyén!

Az elmúlt évek számos kihívás elé állítottak mindenkit, hiszen a pandémia elhúzódó időszaka gyors alkalmazkodást kívánt meg, és sokszor nehéz döntéseket hozott magával. Ezen felül arra késztette a cégeket, hogy az addigi munkafolyamatokat optimalizálják, és merőben új stratégiákat is alkalmazzanak. Nem volt ez máshogy a Viwánál sem, hiszen kiderült számunkra, hogy a nehézségek ellenére a vitaminvizek olyan piaci rést töltenek be, amelyre korábban talán nem is számítottunk. Már nem csak az egészséges, és aktív életmódot élő fogyasztókat tudtuk megszólítani, hiszen a COVID kapcsán a vitaminok és táplálékkiegészítők kiemelt fontosságot kaptak, és a fogyasztók mindennapjainak részévé váltak. Ezalatt az időszak alatt igyekeztünk minél több edukatív tartalmat és kampányt készíteni, és a vitaminvíz, mint a vitaminpótlás kiváló alternatíváját megismertetni a társadalom minél szélesebb rétegeivel. Az átlagos marketing eszközök mellett nagy hangsúlyt fektettünk a tudás alapú tájékoztatásra, és az innovatív, a fogyasztók igényeit kiszolgáló új termékek bevezetésére is. A kihívások ellenére igazán sikeres időszakot tudhatunk magunk mögött, hiszen a hazai piac erősödése mellett számos európai országban is elérhetőek már a Viwa termékei. A szakmai elismerések is azt igazolják, hogy fontos, és hasznos a fogyasztók tájékoztatása, és az új termékek megjelenése: 2021-ben és 2022-ben is elnyertük az Inno d’Or ”Az év innovációja” díját, valamint 2022-ben ”Az év vitaminvizé”-nek is választották a Viwát. Épp ezért célunk volt, hogy 2023-ban új kategóriában is megjelenjenek az egészségesebb alternatívát jelentő, kiemelkedő vitamintartalommal bíró italok, így létrehoztuk a Vitaminteákat.

Mi is az a Vitamintea? Tud mindent, amit egy hagyományos ICE TEA, és mégis több:

  • organikus, prémium minőségű zöld/fekete teával készült
  • magas minőségű, természetes összetevőket tartalmaz
  • ZERO cukortartalommal, szukralózzal és steviával édesítve
  • így szinte ZERO kcal tartalom: kevesebb, mint 10 kcal / palack
  • Hozzáadott vitaminokkal, hogy a tea jótékony hatásai mellett a vitaminszükségletünkről is gondoskodjon
  • 600 ml-es palackok, amik egész napra biztosítják a vitaminokat, és segítenek a folyadékbevitel változatossá tételében is: 500 mg C-vitamin (625% NRV), 12 μg D3-vitamin (240% NRV), és a napi szükséges mennyiség 120%-a B-vitaminokból

A Viwa Vitaminteák már két ízben is elérhetőek: egy organikus fekete ice tea őszibarack ízesítéssel, és egy organikus zöld ice tea citrom-lime ízben. A Vitaminteákat, csak úgy, mint a Viwa további termékeit mindenkinek ajánljuk, aki szeretné a napi folyadékbevitelét az ásványvízen kívül más forrásból is biztostani. A Viwa termékek egészségesebb alternatívát jelenthetnek a hagyományos üdítőkhöz képest, hozzájárulnak a napi szükséges folyadék elfogyasztásához, ráadásul a vitaminszükségletünket is biztosítják. A változatos ízek és összetételek pedig garantálják, hogy mindenki megtalálja a kedvencét!

A vitaminvíz nem víz, de nem is átlagos üdítő: egy új generációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára, tele nélkülözhetetlen vitaminokkal. A vitaminvizeket a 2000-es évek elején, tudományos kutatások alapján alkották meg az USA-ban, és rövid idő alatt népszerűek lettek az egészségtudatos életmódot folytató fogyasztók körében világszerte.

MI A VITAMINVIZEK SIKERÉNEK TITKA?

A vitaminvizek különböznek mind az ásványvizek generációitól, mind pedig a hagyományos  üdítőktől.

A Viwa Vitaminwater termékek többsége csökkentett energiatartalommal, steviával és gyümölcscukorral (fruktóz) édesítve készülnek, alacsony kalóriatartalommal. ZERO SUGAR termékek is megtalálhatóak a palettában: Immunity  ZERO,  és a Brainboost termékek már fruktózt sem tartalmaznak.

ÉDESÍTVE: INKA SWEET STEVIÁVAL: A LEGTISZTÁBB TERMÉSZETES ÉDESÍTŐSZER PERUBÓL!

Stevia: egy olyan ősi gyógynövény, amely segíthet: normalizálni az anyagcserét, stabilizálni a vérnyomást, serkenteni az inzulin termelést, csökkenteni a koleszterin szintet, valamint segít a bőrnek megújulni + 0% kalória és szénhidrát tartalommal bír!

   + nem csak édesítésre jó: tisztít és elősegíti a szervezet optimális működését is

   + prebiotikum (inulin rost) és omega 3 zsírsav is van benne (tengeri algából)

A vitamin olyan nélkülözhetetlen anyag az élethez, amelyet az emberi szervezet néhány kivételtől eltekintve nem képes előállítani, ezért külső forrásból kell fedezni az igényeket. Az ajánlott napi vitamin mennyiséget azonban nehéz az étkezések során bevinni, sokszor nagyon tudatos táplálkozás mellett is pótolni kell a stresszes életmód, betegségek, sportolás közben kiürülő vitaminraktárakat. A VIWA vitaminvizek erre a problémára nyújtanak egyszerűen megoldást.

A Viwa vitaminvizek magasabb NRV értekkel rendelkeznek, mint más hasonló termékek!

Csökkentett energiatartalom // Fruktózzal, és steviával édesítve az alacsony kalóriatartalom érdekében. // Zero termékek // Felfrissít és hidratál// Minden termék alapja ásványvíz!

Változatos ízek és összetétel: 6 különböző íz, más-más vitamin-, és ásványianyag összetétel, hogy mindenki megtalálja a számára tökéleteset!

Részletes leírás a TERMÉKEK és a KISOKOS menüpontokban található.