Rólunk

A vitaminvíz nem víz, de nem is átlagos üdítő: egy új generációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára, tele nélkülözhetetlen vitaminokkal. A vitaminvizeket a 2000-es évek elején, tudományos kutatások alapján alkották meg az USA-ban, és rövid idő alatt népszerűek lettek az egészségtudatos életmódot folytató fogyasztók körében világszerte.

MI A VITAMINVIZEK SIKERÉNEK TITKA?

A vitaminvizek különböznek mind az ásványvizek generációitól, mind pedig a hagyományos  üdítőktől.

A Viwa Vitaminwater termékek többsége csökkentett energiatartalommal, steviával és gyümölcscukorral (fruktóz) édesítve készülnek, alacsony kalóriatartalommal. ZERO SUGAR termékek is megtalálhatóak a palettában: Immunity  ZERO,  és a Brainboost termékek már fruktózt sem tartalmaznak.

ÉDESÍTVE: INKA SWEET STEVIÁVAL: A LEGTISZTÁBB TERMÉSZETES ÉDESÍTŐSZER PERUBÓL!

Stevia: egy olyan ősi gyógynövény, amely segíthet: normalizálni az anyagcserét, stabilizálni a vérnyomást, serkenteni az inzulin termelést, csökkenteni a koleszterin szintet, valamint segít a bőrnek megújulni + 0% kalória és szénhidrát tartalommal bír!

   + nem csak édesítésre jó: tisztít és elősegíti a szervezet optimális működését is

   + prebiotikum (inulin rost) és omega 3 zsírsav is van benne (tengeri algából)

A vitamin olyan nélkülözhetetlen anyag az élethez, amelyet az emberi szervezet néhány kivételtől eltekintve nem képes előállítani, ezért külső forrásból kell fedezni az igényeket. Az ajánlott napi vitamin mennyiséget azonban nehéz az étkezések során bevinni, sokszor nagyon tudatos táplálkozás mellett is pótolni kell a stresszes életmód, betegségek, sportolás közben kiürülő vitaminraktárakat. A VIWA vitaminvizek erre a problémára nyújtanak egyszerűen megoldást.

A Viwa vitaminvizek magasabb NRV értekkel rendelkeznek, mint más hasonló termékek!

Csökkentett energiatartalom // Fruktózzal, és steviával édesítve az alacsony kalóriatartalom érdekében. // Zero termékek // Felfrissít és hidratál// Minden termék alapja ásványvíz!

Változatos ízek és összetétel: 6 különböző íz, más-más vitamin-, és ásványianyag összetétel, hogy mindenki megtalálja a számára tökéleteset!

Részletes leírás a TERMÉKEK és a KISOKOS menüpontokban található.