Rólunk

 

A vitaminvíz nem víz, de nem is átlagos üdítő: egy új generációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára, tele nélkülözhetetlen vitaminokkal. A vitaminvizeket a 2000-es évek elején, tudományos kutatások alapján alkották meg az USA-ban, és rövid idő alatt népszerűek lettek az egészségtudatos életmódot folytató fogyasztók körében világszerte.

MI A VITAMINVIZEK SIKERÉNEK TITKA?

A vitaminvizek különböznek mind az ásványvizek generációitól, mind pedig a hagyományos  üdítőktől.

A Viwa Vitaminwater termékek többsége csökkentett energiatartalommal, steviával és gyümölcscukorral (fruktóz) édesítve készülnek, de a C-1000 ZERO és a Viwa+Herbs termékcsalád már fruktózt sem tartalmaz, így 0 kcal található benne.

A vitamin olyan nélkülözhetetlen anyag az élethez, amelyet az emberi szervezet néhány kivételtől eltekintve nem képes előállítani, ezért külső forrásból kell fedezni az igényeket. Az ajánlott napi vitamin mennyiséget azonban nehéz az étkezések során bevinni, sokszor nagyon tudatos táplálkozás mellett is pótolni kell a stresszes életmód, betegségek, sportolás közben kiürülő vitaminraktárakat. A VIWA vitaminvizek erre a problémára nyújtanak egyszerűen megoldást.

A 9 különböző ízben és összetételben elérhető, különböző funkciójú VIWA vitaminvizek hozzájárulnak a szervezet napi vitamin- és ásványi anyag szükségletének kielégítéséhez, miközben gondoskodnak a megfelelő folyadékpótlásról is. 

A Vitality élénkít és energiával tölt fel, a Body Pro fogyasztásával kirobbanó formában érezhetjük magunkat mind külsőleg, mind belsőleg, míg a C-1000 és C-1000 ZERO egész napra fedezi a C-vitamin szükségletet, a Magnemax pedig a napi szükséges mennyiségű magnézium pótlásában segít. A 2020-ban megjelent új termékünk, a Coco+Fiber az egészséges, és kiegyensúlyozott emésztőrendszert segíti, palackonként 5 gr Inulinnal!

ÚJ TERMÉKCSALÁD: Viwa+Herbs VITAMINVÍZ + GYÓGYNÖVÉNYEK. MEGSZOKOTT ÍZEK GYÓGYNÖVÉNYEKKEL, ZERØ VÁLTOZATBAN!

ø Enyhén szénsavas

ø TARTÓSÍTÓSZER ÉS ADALÉKANYAG MENTES

Új kiszerelés: 250 ml ALU CAN: A világ ”legzöldebb” üdítőitalos doboza

Részletes leírás a TERMÉKEK és a KISOKOS menüpontokban található.