GY.I.K.

Mi a Viwa Vitaminwater?

Folyadékpótlás természetesen, az aktív életmódot élők számára. A Viwa Vitaminvíz termékek különböznek mind az ásványvizek előző generációitól, mind pedig a hagyományos üdítőktől. A Viwa az aktív, egészségtudatos életmódot folytatók számára speciálisan összeállított funkcionális ital. Gyümölcslével ízesített víz, hozzáadott vitaminokkal. Fruktózzal és szteviával, vagy csak szteviával édesítve, ezáltal alacsony, vagy akár zeró kalóriatartalom mellett.

Miért igyunk Viwa Vitaminwatert?

A Viwa Vitaminwatert mindenkinek ajánljuk, aki egészségtudatos, aktív életmódot folytat. Illetve bárkinek, aki egy egészségesebb folyadékpótlási alternatívát keres a meglévő, hagyományos üdítők mellett.

Mennyi cukrot tartalmaz a Viwa Vitaminwater?

A pontos tápérték adatok a “Termékek” menüpontban, az adott vitaminvíznél megtekinthetőek.

Mennyi kalória van a Viwa Vitaminwater termékekben?

A pontos tápérték adatok a “Termékek” menüpontban, az adott vitaminvíznél megtekinthetőek.

Mi az előnye a Viwa Vitaminwater fogyasztásának?

A Viwa Vitaminwater amellett, hogy egészségesen hidratál, megfelelő mennyiségű vitaminhoz juttatja a szervezetünket. Mindezt a gyümölcscukornak és a szteviának köszönhetően alacsony, vagy akár zeró kalória bevitel mellett . Friss gyümölcsös ízvilága miatt pedig kiváló szomjoltó.

Valóban szükségünk van a vitaminokra?

Az egészséges és aktív életmódot élők számára mind a folyadékpótlás, mind pedig az ásványi anyagok és vitaminok pótlása kiemelten fontos. A Viwa Vitaminwater az aktív, egészségtudatos életmódot folytatók számára speciálisan összeállított funkcionális ital
Íme néhány kiemelt előnye a Viwa Vitaminwaterben található vitaminoknak – általánosságban:
C vitamin: harcol a baktériumok, vírusok és szabad gyökök ellen, megújítja a szervezetet
B1 vitamin – Tiamin: jótékony hatással van az idegrendszerre, illetve emeli a sejtek energiaszintjét, segíti a szellemi frissességet és javítja az alvás minőségét
B3 vitamin – Niacin: javítja az anyagcserét, szabályozza a koleszterin szintet és pozitív hatással van az emésztésre
B5 vitamin – Pantothénsav: segít a stressz és idegi folyamatok kezelésében
B6 vitamin: korrigálja az anyagcsere folyamatokat, illetve segíti az immunrendszert
B7 vitamin – Biotin: szépségvitamin a szép hajért, bőrért és körömért – 100% NRV
B9 vitamin – Folsav: segít a koncentrációban, a zsírbontásban és az immunrendszer karbantartásában
B12 vitamin: felel a jó izomműködésért, illetve segít a stresszkezelésben valamint a pozitív gondolkodásban
Cink: a testért, az izmokért és az idegrendszerért
Aloe Vera: a legjobb gyulladáscsökkentő és segíti a sejtek megújulását
Magnéziumot szervezetünk nem tudja szintetizálni, ezért a szükséges mennyiségről magunknak kell gondoskodnunk. A stresszoldásban játszott szerepén kívül sok pozitív élettani hatása van

Mi az az NRV?

Az NRV az angol Nutrient Reference Values kifejezésből ered. Jelentése: napi ajánlott beviteli mennyiség. Korábban RDA (recommended daily amount)
Az NRV meghatározza, hogy egy átlagosan élő felnött számára mennyi az adott vitaminból a javasolt napi beviteli mennyiség.
Az NRV% pedig azt határozza meg, hogy az adott termék a napi ajánlott mennyiség hány %-át tartalmazza.
A C vitamin NRV pl: 80 mg. Tehát ha 40 mg-t tartalmaz a termék, akkor az NRV% = 50%

Mennyi folyadékot fogyasszunk?

Az optimális mennyiség felnőtt ember számára 2-4 liter. Függ a klíma viszonyoktól, a súlytól és hogy mennyire aktív életet élünk.
A Viwa termékekben az egyedüli összetevő, amit nem lehet korlát nélkül fogyasztani a sztevia. Ezért napi 3-4 palack Viwa-nál nem javaslunk többet fogyasztani, mert a túlzott sztevia fogyasztás esetleg gyomorbántalmakhoz vezethet.

Fogyaszthatnak a gyerekek Viwa Vitaminwatert?

Abszolút igen, kivéve a Viwa Vitalityt, ami guaranát, azaz természetes koffeint tartalmaz. Ugyanez vonatkozik a várandós és szoptató anyukákra.

Mi a Viwa Vitaminwater szavatossági ideje?

Egy bontatlan palack Viwa Vitaminwater a gyártás napjától számítva 10 hónapig tartja a deklarált vitaminszintet. A lejárati dátumot a palack nyakán találhatjuk. Felbontás után javasoljuk 24 órán belül elfogyasztani.