Viwa+Herbs magnemax

Viwa+Herbs magnemax citromfű kivonattal az izmok és az idegek megfelelő működéséért.

A Viwa+Herbs magnemax ZERØ biztosítja az izmok és idegek számára szükséges magnézium mennyiséget. Energiaszegény, guava-narancs ízű enyhén szénsavas üdítőital steviával, 75 mg magnéziummal, vitaminokkal és citromfű kivonattal.

Magnézium: 75 mg / 250 ml. Több mint 300-féle kulcsfontosságú enzim működésének szabályozásában vesz részt, jelentős szerepe van a szénhidrátok, a zsírok, és a fehérjék anyagcseréjében is.

Vitamin C:  harcol a baktériumok, vírusok és szabadgyökök ellen, megújítja a szervezetet – 50% NRV

B-vitaminok: Fontos szerepet játszanak az immunrendszer energiatermelő anyagcsere-folyamataiban hozzájárulnak az idegrendszer épségéhez és a bőrünk egészségéhez, illetve segítenek elűzni a fáradtságot is.

Citromfű kivonat: Elsősorban idegerősítő és nyugtató hatásáról ismert. Serkenti a máj működését, emésztésjavító, szabályozza a pajzsmirigy működését és csökkenti a túlműködésből adódó idegességet.

Narancs-guava ízű, energia- és cukormentes, szénsavas üdítőital, édesítőszerekkel, vitaminokkal és citromfű kivonattal. Pasztőrözött. Összetevők: Ivóvíz; Narancslé koncentrátumból 2,4%; Guavalé koncentrátumból 0,3%; Étkezési sav: citromsav; Szén-dioxid min. 0,3%; Ásványi anyag: magnézium-karbonátok 0,12%; Aroma; Édesítőszerek: szteviából származó szteviol-glikozidok, szukralóz; Citromfű kivonat 0,015%; Vitaminok: C, B3, B6, B7, B12; Stabilizátor: szentjánoskenyérmag-liszt. Minőségét megőrzi (nap, hó, év) a doboz alján jelzett időpontig. Tartsa hűvös, száraz helyen. Forgalmazó: Viwa Product Europa Kft.

BrainBoost ZERO

Mango-Lime-Licsi
Ginkgo Biloba, Zöld tea, C, B3, B6, B7, B12,

Viwa+Herbs magnemax

Guava-Narancs
Citromfű, Magnézium, C, B3, B6, B7, B12

Viwa+Herbs vitality

Vörös áfonya
Maca, Koffein, B1, B6, B7, B12

Viwa+Herbs immunity

Citrom
Rooibos tea, C-vitamin, D3-vitamin

VIWA MAGNEMAX

Guava-Narancs
Magnézium, C, B3, B6, B7, B12

IMMUNITY ZERO

Citrom
C-vitamin, D3-vitamin

immunity

Citrom
C-vitamin, D3-vitamin